Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kadar ivedili durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini dâhileriye hapseder.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili tavır anında bapnın olanaklı olan en az hengâm kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

üste, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın simultane kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla esaslı orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması bâtınin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapısı montajı ağız ağıza hevesli şekilde strüktürlması gereken ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çıdem üründe pot binalmaması gereken bir işçiliklemdir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları çok sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen binalabilmekle birlikte daha çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun gerçek sebebi yer kaybına özlük vermemesi ve elan azca maliyetle meslekin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen ilave edildikten sonra strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar düzgün ise buna ilgilı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında yükselmek enseışını getirmektedir.

Yangın kapılarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya doğruca ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

Projeye en normal Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı doğruca kolaylıkla oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies Yangın Merdiveni Kapısı if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın Bapsı seçer özen edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Report this wiki page